Luftmadras

Sjældent har man hørt om folk, der har fået det forkerte ben ud af luftmadrassen. En luftmadras er en skøn opfindelse, der for længst har erstattet det tarvelige og stenhårde liggeunderlag, som ingen mennesker nogensinde har haft godt af at ligge på. Du vil derfor prise dig lykkelig over at eje din helt egen luftmadras. Din nye luftmadras kan du nemt bære under armen, når du traver afsted på dine eventyr. For mange indebærer disse ’ud i det blå’-eventyr en masse marker med telte, musik og ikke mindst en masse øl.

Perfekte til festivaler

Skal du på den helt store festivaltur, hvor du hovedsageligt skal bruge dine dage på at stå oprejst, og gå rundt i mange timer? Så får din krop ekstra meget brug for et godt fundament at hvile sig på. Og hvis du også er en rigtig festival-entusiast, kommer din nye madras til at føles fuldstændigt uundværlig, når du først har prøvet at sove øl-rusen ud på det luftfyldte underlag.

Genoplad batterierne på dine eventyr med din luftmadras

Luftmadrasser er naturligvis ikke kun forbeholdt festivalglade mennesker. Er du til outdoor-aktiviteter, og elsker du at finde din energi ude i naturen? Så gør som tusindvis af andre, og gør skovudflugten helt fantastisk med en luftmadras. Så kommer du til at sove godt, og vågne udhvilet – helt uden rygsmerter. På den måde skal du kun koncentrere dig om at finde dig selv i naturen, og måske fange nogle fisk eller lave et bål.

Luftmadrasser er moderne

På de sociale medier blomstrer det med luftmadrasser i alverdens farver, former og størrelser. Har du planer om at uploade et mega ’Insta-worthy’ billede på din næste ferie i poolen, sikrer du dine likes lige så snart du har lagt dig på en festlig og farverig regnbue, havfruehale eller muslingeskal.

Lån til dine eventyr

Uanset om du vælger at slå pløkkerne ned på den næste Roskilde Festival eller på et fredeligt naturområde, bør du have en luftmadras med dig. Står du og mangler hjælp til at kunne pakke den rigtige rygsæk eller kuffert, kan du heldigvis få økonomisk hjælp udefra. Tager du eksempelvis et lån igennem Anna Finans, vil du hurtigt opdage, at du ikke behøver at skulle mangle noget på dit næste eventyr ude i den store verden. På Anna Finans’ hjemmeside finder du en smart låneberegner, som du kan bruge til at vurdere dit lånebeløb og lånetid.